torsdag 23. februar 2012

Meanwhile at Frankfurt Train Station...

Okei, NO skal dåke endelig få vite korleis turen var! Vi har komme heilt heim og henta inn att søvn slik at vevlogginga endelig kan starte. Grunnen til at vi ikkje fekk gjort noko nede i Maputo var at festival-dagane hadde fullt program (kor alt vart forsenka på grunn av «african time»). Den internett-kafeen vi fann fram eine dagen vi hadde litt tid til overs var kun open frå klokka 19.00 til 06.30 om morgonen(!) så det var lite praktisk. Vi valde derfor å ikkje ofre liva/lommebøkene våre midt på natta for å oppdatere dåke… Uansett, les og sjå da dåke vil.  Har dåke fråger må dåke berre kommentere på innlegga!

So, what is Frankfurt really like?

Frå «Rapport 1» veit de allereie at vi vart forsinka 1 døgn i reisa vår og at vi planla å henge i Frankfurt heile onsdagen. Dagen starta med ein euforisk tysk frukost-buffet før vi tok tog til zentrum. Timane vi hadde til rådigheit vart brukt til å leite etter ein zoologisk hage (som til vår store skuffelse var under reparasjon/renovasjon), leike/klatre på ein leikeplass, ete på Makker’n, og vandre gatelangs for å sjå på skyskraparar. Vi tok og tog langt ut av byen for å sjå kor stygge alle forstadane i Tyskland er, men reiste så langt at vi knapt kom oss tilbake til flyplassen i tide. Tyskland er flatt, overbefolka, og dei et for mykje kjøt.
 
Flyturen til Johannesburg (South Africa) om natta var med sørvis-selskap nr 1, South African Airlines! Fekk eigen TV-skjerm m/touch, god flymat, og vi såg Drive til vi sovna. (Eg var oppe litt lenger for å grine til The Lion King.(”Simba has so many issues, he has to open up!! He doesn’t know it was Scar who is responsible for his father’s death.”) ( av Sturle)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar